BTW incl. BTW excl.

Shampooing Thé vert - cheveux fins 5000ml

€ 54,50
€ 65,95 BTW incl. € 54,50 BTW excl.
Exclusief belasting

Eigenschappen: de groene thee shampoo bevat panthenol, een volumegevend ingrediënt dat het haar langdurig opzwelt, alsook een groene thee en Hibiscus extracten om het kapsel te verstevigen e...

Ref: K01254

Aantal

 

U dient in te loggen voor de prijzen te kunnen zien

Eigenschappen: de groene thee shampoo bevat panthenol, een volumegevend ingrediënt dat het haar langdurig opzwelt, alsook een groene thee en Hibiscus extracten om het kapsel te verstevigen en glad te maken. Het reinigt de haren in zachtheid, zonder ze te verzwaren en bezorgt u de hele dag een volumineus en luchtig kapsel.

Gebruiksaanwijzing: de shampoo op bevochtigd haar aanbrengen. Zachtjes masseren. Met een weinig water emulgeren, vervolgens overvloedig uitspoelen. Zo nodig herhalen.



INGREDIENTS : Aqua,Sodium Laureth Sulfate,Cocamidopropylbetaine,Decylglucoside,Laureth-2,Hibiscus Sabdariffa Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, PEG-6 Caprylic/Capric Triglycerides, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate,Ethyhexylglycerin, Quaternium 80,Hydroxypropyl guar, Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol,Glycerin,Benzophenone 4, Parfum,Sodium Chloride,Citric Acid, Phenoxyethanol,Potassium Sorbate, Sodium Benzoate,CI 42051, CI 19140,Geraniol,Hexyl Cinnamal,Linalool, Limonene.

K01254