BTW incl. BTW excl.

Private Policy

Zoals u weet, sinds mei 2018 de verordening betreffende gegevensbescherming in werking treden. Als onderdeel van de toepassing van deze verordening, bevestigt European Hair Care (EBHC) u dat de gegevens met betrekking tot onze business-to-business zakelijke relatie vastgelegd in ons managementsysteem alleen worden gebruikt in het kader van onze reguliere commerciële transacties. Uw gegevens worden en zullen nog steeds vertrouwelijk worden behandeld en zullen nooit in welke vorm dan ook aan derden worden verstrekt. Bovendien, en ter informatie, in het geval van beëindiging van onze zakenrelatie, houd er rekening mee dat European Hair Care (EBHC) volgens de in België geldende boekhoudwetgeving verplicht is om gedurende een periode van 7 jaar (in aanvulling op het jaar in uitvoering, dat wil zeggen een totaal van 8 jaar maximum) uwgegevens evenals de boekhoudgegevens gegenereerd door onze commerciële uitwisselingen bij te houden.

Net als u zijn we onderhevig aan deze nieuwe verordening door te proberen de impact van de administratieve beheerslast te beperken. Dit is de reden waarom deze e-mail geen expliciete bevestiging van aanvaarding van u vereist om te worden geaccepteerd. Als u echter nog vragen over dit onderwerp of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om dit te bespreken. Al uw verzoeken en opmerkingen zullen zo snel mogelijk worden behandeld.

In de hoop dat u de verplichtingen van de RGPD-verordening bent nagekomen en u hebt gerustgesteld over de vertrouwelijke behandeling van uw geregistreerde gegevens binnen ons bedrijf