BTW incl. BTW excl.

Geboren in 1989 , EBHC is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de distributie van producten, materiaal en meubilair voor PROFESSIONELE kappers.

Onze gamma Kursaal heeft nooit opgehouden te evolueren, zich uit te breiden en de tendensen van de kapperswereld te volgen. Vandaag beschikt Kursaal over een volledig gamma effectieve en betrouwbare haarmiddelen, speciaal op punt gesteld door beroepsmensen, voor beroepsmensen.

Van in het begin kozen onze formule-ontwerpers voor kwaliteit. De leveranciers van grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd en delen met ons dezelfde kwaliteitscriteria. Elke grondstof ondergaat een grondige studie alvorens aangewend te worden.

Alle producten door Kursaal ontworpen worden vooraf getest, eerst op mèches, vervolgens op geselecteerde modellen en tenslotte in testsalons, alvorens ze te koop worden aangeboden. De Kursaal producten voldoen steeds aan de laatste vereisten van de Europese wetgeving en worden nooit op dieren getest.

Bij het ontwerpen van onze formules wordt steeds het begrip "zachtheid" voorop gesteld, niet enkel voor het haar maar ook voor de huid. Deze doorgedreven werkwijze stelde ons in staat om, door de jaren heen, onze verschillende professionele gamma's op punt te stellen. U kan deze ontdekken op de volgende pagina's van onze website.

Wij blijven te uwer beschikking voor alle verdere inlichtingen. Aarzel niet om ons te contacteren via de pagina contact. 

EBHC team