BTW incl. BTW excl.

Color Phases Spray 250ml

€ 11,30
€ 13,67 BTW incl. € 11,30 BTW excl.
Exclusief belasting

Eigenschappen: Color-Phases bevat een zonnebloem-extract met anti-oxiderende en beschermende werking alsook tarwe-aminozuren en eiwitten om het haar te hydrateren en te herstellen. Dankzij h...

Ref: K01219

Aantal

 

U dient in te loggen voor de prijzen te kunnen zien

Eigenschappen: Color-Phases bevat een zonnebloem-extract met anti-oxiderende en beschermende werking alsook tarwe-aminozuren en eiwitten om het haar te hydrateren en te herstellen. Dankzij het duo-fase-systeem, maakt Color-Phases het haar weer glad en beschermt en ontwart het de haren in een handomdraai.

Gebruiksaanwijzing: schudden voor gebruik om de 2 fasen goed te mengen en vervolgens een kleine hoeveelheid product op het gewassen en handdoekdroog haar sprayen zonder te overdrijven op de haarwortel. Niet spoelen. Het product werkt onmiddellijk!

INGREDIENTS : Aqua,Cyclopentasiloxane, Disiloxane, Cetrimonium Chloride,PPG-15 Stearyl Ether,Dimethiconol, Parfum, DMDM Hydantoin,Butylene Glycol, Hydrolyzed Wheat Protein, Benzophenone-4,Polyquaternium-16, Hydrolyzed vegetable protein, Helianthus Annuus Seed Extract, Phenoxyethanol,Sodium Benzoate,Potassium Sorbate,CI 14720,CI 15985, Citral,Citronellol,Limonene,Eugenol,Hexyl Cinnamal, Butylphenyl methylpropional,Linalool.

K01219