BTW incl. BTW excl.

Silver Phases Spray 250ml

€ 12,00
€ 14,52 BTW incl. € 12,00 BTW excl.
Exclusief belasting

Eigenschappen: het 2-fazensysteem laat toe in één handomdraai het haar te ontwarren alsook te herstructureren. Het neutraliseert de geelachtige schijn op witte haren en verhoogt het wit ef...

Ref: K01220

Aantal

 

U dient in te loggen voor de prijzen te kunnen zien

Eigenschappen: het 2-fazensysteem laat toe in één handomdraai het haar te ontwarren alsook te herstructureren. Het neutraliseert de geelachtige schijn op witte haren en verhoogt het wit effect op gebleekt haar, ook op lokken. Dankzij zijn geconcentreerde anti-oxidans beschermt deze spray ontkleurd haar tegen externe agressies.

Gebruiksaanwijzing: schudden voor gebruik om de 2 fasen goed te mengen en vervolgens een kleine hoeveelheid product op het gewassen en handdoekdroog haar sprayen zonder te overdrijven op de haarwortel. Niet spoelen. Het product werkt onmiddellijk!


INGREDIENTS :Aqua,Cyclopentasiloxane, Disiloxane, Cetrimonium Chloride,PPG-15 Stearyl Ether,Dimethiconol,Parfum, DMDM Hydantoin,Butylene Glycol,Hydrolyzed Wheat Protein, Benzophenone-4, Polyquaternium-16,Hydrolyzed Vegetable Protein, Helianthus Annuus Seed Extract,Phenoxyethanol,Sodium Benzoate, Potassium Sorbate,CI 60730,CI 14720,CI 15985,Citral,Citronellol, Limonene,Eugenol,Hexyl Cinnamal,Butylphenyl methylpropional, Linalool.

K01220